Здраве и красота

Лунна диета – юли 2013

Във форма заради себе си

01.07.2013г. / 09 10ч.
Аз жената
Снимка: Gettyimages.com

Снимка: Gettyimages.com

Лятото е вече почти в разгара си, който се е вталил, вталил, който не е, ще си ходи дебел. Това е положението. Който се е подготвил за изпита го взема, който – не е, го късат.

В случая няма кой да ви скъса, освен от подигравки. И това му е лошото на хората – винаги безпогрешно намират недостатъците на другите и ги иронизират максимално. Физическите недостатъци като дебелината в някои случаи са обратими с много усилия. Но трябва да обещаем сами на себе си, че килограмите не бива да са определящи за самочувствието ни, а за здравето.

Свързани статии

Ако отслабваме, за да не ни се смеят в работата или на плажа е сигурно, че нямаме правилната отправна система. Защото когато започнем примерно работа от дома или някаква където никой не ни вижда дали сме с марков костюм или с дънки, как изглеждаме или колко тежим или недай си боже останем без работа… значи ли, че трябва да се занемарим. А обикновено точно това става. Свикнали сме да живеем заради другите, да се докарваме заради одобрението на другите и респективно да гладуваме, за да се харесаме на другите.

Здравето, а не огледалата на другите, трябва да е нашата отправна система.

Лунната диета само ни помага да пречистим минимално организма си, да го облекчим 4 пъти в месеца и да се почувстваме по-добре.

По време на лунните фази пием само вода и течности за 24 часа – лесно е и не изисква много усилия.

Истината е, че ако искаме по-добри резултати, трябва да положим и много по-добри мерки за нашето здраве. И най-вече постоянни.

Лунни фази – юли 2013 година

  • 8 юли 2013, 10:16 часа – новолуние
  • 16 юли 2013, 6:20 часа – първа четвърт
  • 22 юли 2013, 21:17 часа – пълнолуние
  • 29 юли 2013 – 20:45 часа – последна четвърт

Успешно синьо лято!

Коментирай