Здраве и красота

Лунна диета – декември 2013

Празниците идват, мечтите се възраждат

01.12.2013г. / 08 00ч.
Аз жената
Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Най-хубавият месец през годината – декември. Дори да не празнуваме, само надеждата е способна да го направи по-красив, по-светъл и по-хубав.

Повечето хора през този месец са в трескава подготовка и очакване на новогодишните празници. А дамите в трескава подготовка да бъдат красиви и блестящи в новогодишната нощ.

Свързани статии

Тези, които са се грижили за себе си през цялата година са спокойни и само поглеждат за датите кога да направят разтоварващите дни от лунната диета – да се прочистят, освежат и да свалят някой и друг излишен килограм. 

Да повторим за пореден път, че лунната диета се състои в това да приемаме само билкови чайове, вода и прясно изцедени сокове в продължение на 24 часа по време на лунните фази. Който не е опитвал – сега е един добър момент да опита.

Единственият проблемен ден, който виждам е 25-ти, но пък не е казано, че трябва да сте толкова стриктни. Разбира се, че ще празнувате и ще се радвате!

Лунни фази през декември 2013 г.:

  • 3 декември 2013, 02:24 часа – новолуние 
  • 9 декември 2013, 17:13 часа – първа четвърт 
  • 17 декември 2013, 11:29 часа – пълнолуние 
  • 25 декември 2013, 15:49 часа – последна четвърт

Аз ви казвам сбогом и се надявам, че ви оставям в добро здраве и с добри мисли. Беше ми изключително приятно да пиша за вас. Надявам се да ви е било приятно да четете -понякога полезно, понякога забавно, понякога замислено, понякога интересно и да продължите да живеете в този ритъм.

Пожелавам ви през новата година да бъдете по-щастливи, по-обичани, по-красиви, по-добри и да не се вманиачавате много-много в диетите.

Автор: Вергиния Генова

Коментирай